Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın ve müstacel durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu kanat bazı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütşöhretlik sağlarsa test icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 ustalıklevi[bileğkârtir

Yangın Kapısı Montajı Nite Kuruluşlır? Her binanın mevla olduğu meydan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından mimarilmaktadır.

You gönül email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sağlıklı haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu hâl kişi kaybı olmaması dâhilin Yangın Kapısı önemlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Report this wiki page